Alufelni + gumiabroncs = bővülő szolgáltatások

  • Közzétéve: 2022. 02. 14.

Korábban gyakran érdeklődtek nálunk, hogy a megrendelt alufelnit tudjuk-e a gumival együtt szállítani. Mostantól a válaszunk: igen.

Az újesztendő profilbővítéssel indul; a friss terület a gumiabroncsok. Két formában szállítjuk az abroncsokat. Az első, hogy a megrendelt alufelniket gumikkal együtt, készre szerelve szállítjuk. A másik verziót a megszokott gumiabroncs vásárlás jelenti, felni nélkül.   

Minden igényt kielégítünk

Az alcím nem véletlen, tényleg tudunk teljesíteni szinte minden gumi és felni rendelést. Tudományosan fogalmazva: a piac teljes spektrumát lefedjük. Azaz mindenkit elérünk, erről a márkák sokszínűsége, a jó árak és a széles méret választék gondoskodik. 

Elsőként nézzük a gumimárkákat, a lista a következőképpen fest: Lauffen, Kingstar, Hankook, Vredestein, Dunlop, Michelin, Continental, Goodyear, Yokohama, Fulda, Sava, Pirelli, Point-S, Firestone, Kumho, Bridgestone, Kormoran, BF Goodrich, Apollo, Uniroyal, Sportiva és a Debica.

Személyre szabva

A márkáknál azt találni, hogy a szuper gazdaságos ársávra szakosodottak találhatók a belépő szinten. Ezeket arról lehet megismerni, hogy a márkanév kevésbé vagy semennyire sem ismerős. Egy vagy több szinttel fentebb a hajdani kelet-európai gyártók helyezkednek el. Ezek képviselik a legjobb ár/érték arányt, ezen felül egész jó az általuk felvonultatott technológia is. Náluk a legtöbbször nem saját fejlesztéseket találni, ugyanis ezek a márkák, pl. Debica, Kormoran, rég nem önálló cégek: nagy gumigyártók a tulajdonosaik.                                                                                                                                                          

A gumitechnológia áramlása úgy történik, hogy a legfrissebb újdonságok, a technológiai áttörések, legjobb keverékek és mintázatok a prémium gyártóknál kerülnek először forgalomba. Később ezek a megoldások landolnak a kevésbé jó nevű márkáknál.

A méret a lényeg

Hogy bemutassuk a teljes lefedettséget, nézzük a méretek között a két végletet. A belépő szintet a 12 colos átmérő jelenti, ez az a liga, ahol olyan autók található, mint a Kispolszki, azaz a Polski Fiat 126p. Hasonló méreten gurul a Daewoo Tico is. Tehát ha valaki az említett típusokra keres gumit és bejelöli a 12 colos méretet, akkor kap találatot.

A másik oldal

Aki testes és erős szabadidő-autót vagy vérbeli sportkocsit használ, esetleg tuningolt amerikai SUV-t vagy izomautót birtokol, arról sem feledkeztünk meg. A gumi átmérő témájában egészen 23 colig mehetünk el, miközben a futófelület szélessége elérheti a 355 millimétert is.  

A lényeg

A kiválasztott gumiabroncsot és a hozzáillő alufelnit készre szerelve, kiegyensúlyozva, 6-9 napon belül, térítésmentesen szállítjuk. Ha valaki csak gumiabroncsot rendel, ezen a téren egy kicsit még gyorsabbak is vagyunk.


Karbonfelni – A gyártás és az árak
Előző cikk
Karbonfelni – A gyártás és az árak
Következő cikk
Megérkezett – Monaco Wheels
Megérkezett – Monaco Wheels
Feliratkozom a hírlevélre